Abaout Us

Mange av dere som har vært i Alanya noen år kjenner sikkert til Mehmet Øzdemir. Enten som guide på turer dere har vært med på, eller hentet dere på flyplassen. Eller kanskje han har hjulpet dere med praktiske ting i Alanya. Alltid veldig greit med en som kan snakke både norsk og tyrkisk.

Mehmet ble født i Alanya, 24.12.1974 og var eldstemann blant 4 søsken. Både skolegang og oppveksten var i Alanya. Som, voksen jobbet han flere plasser blant annet i turistorganisasjonen ALTID i Alanya . I tillegg kjenner sikkert flere av dere han som medeier i Tyrkiafryd.

Flyttet til Norge i 1998 og jobbet innen hotell og service bransjen. Og det var her måtte lære seg det norske språket, noe som var helt nødvendig for klare jobben i Norge.

Det ble 1 år på Fleischer Hotel på Voss og 6 år på Renskaug Hotel og Skipperstuen restaurant i Drøbak. Gode erfaringer som han tok med seg tilbake til Alanya.

Returnerte til Alanya i 2005.

Tilbake i Alanya ble det jobb hos ALTID, den kommunale turistorganisasjonen, før han ble med som medeier i Tyrkiafryd.

Mehmet er gift og har 2 barn. Meryem og Mustafa. Meryem er 12 år og Mustafa er 10. Her ser dere et flott bilde av familien. Interessene er reise, tyrkisk historie og kultur. I tillegg så liker han også å sykle.

Som mange andre ønsket Mehmet å starte for seg selv

Trygg Alanya ble navnet på hans nye firma. De ble etablert i 2018, og skulle drive transfer fra Antalya og Gazipasa til Alanya. I tillegg ble det også en betydelig større turvirksomhet til populære destinasjoner i Tyrkia. Dette ble straks populært blant skandinaviske turister, og da spesielt nordmenn, da Mehmet snakker godt norsk. Mange av de som har vært med hans turer, skryter også av kunnskapene han har om turistmålene de besøker.

 

Venligst Del
pragma