Hatay, stedet hvor religionene møtes

Hatay eller Antiochia Tur
330

Beskrivelsen

Hatay, stedet hvor religionene møtes

Trygg Alanya og Tyrkiaopplevelser inviterer på en nye spennende tur som går til Hatay, (Antiochia) stedet hvor religionene møtes.

Turen varer i 4 dager og det er mange spennende severdigheter underveis

NB! Husk å spise frokost hjemme før vi kjører fra Alanya.

Turprogram
DAG 1
Vi kjører fra Alanya kl. 08:30 og direkte til landsbyen Kaledran, hvor vi tar en pause med flott utsikt mot havet og landsbyen. Deretter går turen videre til Anamur og Anamurium borgen. Borgen ligger rett ved havnen og bygget av Selcjuk Tyrkere. Borgen har blitt restaurert i mange år, men er nå åpen for besøk.

Vi tar så lunch på en rataurant ca.3 mil unna fra Silifke . Det er byen hvor man kan ta fergen over til Kypros. Lunchen er åpen buffet og her betaler hver for seg.

Neste stopp blir ved Cennet og Cehennem synke hullene (Helvette og Paradis synke hullene). Stedet har en spennende historie. Synke hullene er ganske dype og kun den ene av dem kan man besøke (Helvette).

Siste stopp blir ved hotellet i storbyen Adana. Byen er en av de store byene i Tyrkia, og har over 1 million innbyggere.. Vi vil overnatte i et hotell som ligger i sentrum. Vi sjekker inn i hotellet og vi leverer vår pass til resepsjonen ved innsjekking. Vi spiser middagen sammen i restauranten på kvelden.

DAG 2
Vi skal besøke to steder i Adana. Først blir den sentrale moskeen som ligger rett ved elven og som har 6 tårn. Deretter drar vi til den gamle romerske 14 hull bruen. Vi spiser vår lunch før vi kjører videre til Hatay eller Antiochia. Vi sjekker inn på hotellet i Hatay om ettermiddagen ca. Kl.18:00. Vi følger samme prosedyre som tidligere ved innsjekking.

DAG 3
Denne dagen blir den mest spennende dagen på hele turen, fordi vi skal besøke flere flotte severdigheter i løpet av dagen. Hatay er en kosmopolitisk by og her bor flere etniske grupper som tilhører forskjellige religion,kulturer… Her kan nevnes Arabere,Kurdere,Tyrkere,Kristne,Jøder og Muslimer…

Byen ble etablert ca. 330 f.kr. og har en spennende historie å fortelle.

Byen har vært åsted for mange kritiske og spennende opplevelser gjennom historien. Vår guide Mehmet Øzdemir vil fortelle etterhvert som vi besøker de forskjellige stedene.

Steder vi skal besøke;

Titus tunnelen i Samandagi

Petrus kirken (St.Pierre kirken)

Mosaik museum

Vandre tur og shopping i byen.

DAG 4
Vi sjekker ut fra hotellet etter frokost, og starter tilbaketuren til Alanya. Det er en lang tur og det tar ca. 12 timer å kjøre.(medregnet pauser). Etter flere dager med flotte opplevelser blir det bare deilig å slappe av på tilbaketuren. Vi stopper for lunch underveis.

Turen koster 330 euro per pers. og prisen inkluderer transport,innganger,frokost og middag i hotellet,norsk talende guide.

Prisen inkluderer ikke lunch,personlige behov og drikker.

NB! Enkelte rom koster 15 euro ekstra per natt.

Dette er en spennende tur du bare må få med deg.

Bestill turen her.
#TryggAlanya


Venligst Del
pragma