7 Menighetene i Anatolia

De syv åpenbaringskirkene i Tyrkia
520

Beskrivelsen

TryggAlanya legger til en ny rute og en ny spenning til sine tur listen. Vi ønsker alltid å ta deg til steder du ikke var der før,vise deg hvor du ikke så før,prate om hva du ikke hørt før.
De syv åpenbaringskirkene i Tyrkia er gamle kirker som Johannes skrev om i Bibelen. Hver kirke mottok et brev der de ble bedt om å omvende seg for sine synder og rette opp deres nåværende kurs. Da brevene til kirkene ble sendt, var det aktive kristne samfunn i hver av byene. I dag, selv om noen rester av disse gamle byene og kirkene deres er igjen, har andre slått seg sammen med de moderne tyrkiske byene som nå ligger i områdene.

Ifølge legenden lå alle de 7 kirkene langs en gammel handelsvei, og hver kirke fikk en spesifikk melding som skulle leveres til menigheten. Den første kirken lå ved Efesos, det første stoppet langs handelsruten, etterfulgt av Smyrna, nå Izmir, deretter den store byen Pergamon, deretter Thyatira, velstående Sardis, Philadelphia og til slutt Laodicea, nær dagens Denizli. Meldingene ble distribuert i rekkefølge, slik at de kunne sirkulere gjennom hele det kristne samfunnet på den tiden. Brevene var ment for å rette opp syndene til de som tilhørte kirkene i hver by. Byene er fremdeles et interessant mål for pilegrimmere fra de kristne over hele verden.

Egeerhavet har mange skatter som venter på at du skal oppdage de.

TUR PROGRAM

DAG 1
Avreise fra Alanya 07:00 Vi tar flyet fra Antalya kl.10:00 Landing i İzmir kl.11:00. Vi checker inn på hotellet og deretter tar vi lunch. Etter lunch besøker vi Smyrna kirken, og nyter omgivelsene resten av dagen.
Felles middag på hotellet.

DAG 2
Vi besøker 2 av menighetene denne dagen. Først blir det i Pergamon og deretter til Thyatria. Vi tar bussen rett etter frokost og kjører til Pergamon. Vi opplever den gamle antikbyen (Akropol,Red Basilica,etc..)Vi tar lunch pause før vi kjører til Thyatria. Thyatria ligger i Manisa provinsen i dag og det tar ca. 1,5 t å kjøre til Thyatria. Etter å ha fullført alle må-se steder og å ha hørt alle som trenger å bli hørt da kjører vi tilbake til Izmir.

DAG 3 Vi er klar for ny dag og vi skal besøke de neste 2 menighetene Sartes og Philadelphia kirkene. Begge menighetene ligger også i Manisa provinsen. Hele dagen går med til opplevelser ved disse kirkene og omgivelsene rundt.

DAG 4 Vi er klar for nye opplevelser. Vi skal besøke den fantastiske antikbyen Efesos.Vi checker ut fra hotellet i Izmir fordi vi skal til Pamukkale og vil besøke siste Menigheten Leodakia i Denizli provinsen neste dag. Efesos ble mye mer viktig for de Kristne etter Jomfru Maria og Paulus flyttet hit. Vi vil bruke hele dagen i nærheten Efesos og kommer å se viktigste steder.(Jomfru Maria hus,Efesos antikbyen,Johannes kirken,Sirince landsbyen)På slutten av dagen skal vi kjøre videre til Pamukkale og checker inn på nytt hotell i Pamukkale.Det blir litt sent når vi kommet frem til hotellet og vi spiser middagen på hotellet.

DAG 5 Ny dag og nye opplevelser.Vi samles i bussen rett etter frokost og besøker først Laodikia.Laodika blir siste kirken som vi kommer til å besøke.Vi bruker halve dagen her og før vi reiser videre til Hierapolis (Pamukkale).Vi får fritid i Hierapolis. Her kan vi benytte muligheten til å bade i varmekilden over kalksteinen eller i Kleopatras bade basseng. På slutten av dagen skal vi tilbake til hotellet og vi spiser middagen på hotellet. For de som ønsker det kan de nyte varmekilde bassengen på hotellet.

DAG 6 Vi er klar for tilbake reise til Alanya. Vi checker ut av hotellet kl.10:00
Denizli byen er kjent for stor tekstil industri i Tyrkia og Europa, og mange benytter derfor muligheten til se på utvalget og evt handle til seg og sine. Det er ca.6 timer foran oss til Alanya.

Prisen inkluderer;
Fly og bus reisen
Oppholding i hoteller
Innganger
Frokost og middag i hotellet
Guidinng (Norsk)


Venligst Del
pragma