4 dager Izmir Tur

Trygg Alanya kommer nå med et ny reise destinasjon, og det er turen til storbyen Izmir, og småbyene rundt, som er er e
320

Beskrivelsen

Opplev Izmir, Cesme, Alacati og Kusadasi sammen med oss.

Trygg Alanya kommer nå med et ny reise destinasjon, og det er turen til storbyen Izmir, og småbyene rundt, som er er en av de vakreste kystområdene i hele Egeerhavet. Vi besøker Cesme,Alacati, som er noen av fineste landsbyene i området.
Egeer Regionen i Tyrkia tilbyr deg vakre landskap, blendende vakre kystlinjer, rene strender, furuskog og olivenlunder, perfekt for naturelskere, fotografer, historie eksperter og adrenalin junkies. Mange populære ferie landsbyer og fiske havner er spredt opp og ned langs kysten. Vårt mål med turen er både å besøke historiske steder, og å oppleve de vakre buktene hvor vi kan nyte omgivelsene og badevannet. Og det vil bli guiding underveis på alle stedene vi besøker.

Tur Programmet:

DAG 1 Vi tar flyet fra Antalya til Izmir Vi kjører direkte til hotellet og plassere bagasjen, før vi kjører vi til Alacati badeparken for å slappe og nyte omgivelsene. Vi spiser lunch i nærheten. Vi kjører tilbake til hotellet kl.16:00 og spiser middag sammen. Etter middag tar ve en tur til Cesme sentrum. Mulig at vi finner oss i en gate pub og koser oss sammen.

DAG 2 Vi har båttur på andre dagen og tar båten fra Cesme og besøker de fine buktene i området. Det blir flere bade pauser under båtturen. Det blir lunch servering på båten,.

DAG 3 På den 3. dagen har vi litt historie og gastronomiske opplevelser. Vi spiser frokost på hotellet og besøker deretter Cesme borgen først. Deretter drar vi til en landsby som heter Germiyan landsbyen, hvor vi tar lunch. Hva er spesielt med denne landsbyen? Det er en aktivitet som heter CITTA SLOW eller SLOW FOOD. Denne aktiviteten begynt i Italia og Germiyan landsbyen er en av medlemmene i denne bevegelsen. Alt skjer sakte i dette landsbyen og innbyggere er motstander raske bevegelser og hurtige måtider. De bruker bare ekologisk mat varer. De dyrker selv, de høster selv, og ingen kjemiske sprøyting. Vi spiser vår lunch i landsbyen. Deretter tilbake til Alacati og hvor vi skal vandre i byen. Det finnes spennende steder og oppsøke, og vi bruker ettermiddagen på egenhånd i Alacati.

DAG 4 Siste dagen i Izmir og vi tar flyet tilbake til Antalya på kvelden.Vi sjekker ut av hotellet etter frokost og kjører til Izmir. Der er det steder vi skal besøke, og handle hvis vi ønsker det. Den historiske Kemeralti bazaaren, Izmir klokka tårnet Kordonboyu er noen av steder vi skal besøke. Vi tar flyet tilbake ettermiddag.
I tillegg blir det mye guiding i løpet av

NB!
TUREN GÅR MED MIN.13 PERS.
Prisen inkluderer flyplass transferen både i Antalya og i Izmir,Overnattinger i Izmir (5 stejerne hotel),Båtturen i Cesme,Flybilleten,Guiding,Frokost og middag på hotellet. Men prisen ikke inkluderer lunch måltider og drikker. Enkelte rom koster ekstra 15 Euro per natt.


Venligst Del
pragma